【極速解決暗瘡方法】暗瘡消失的感覺


暗瘡生不停,令人困擾。皮膚表面毛孔堵塞,係因為毛囊周圍的角質細胞不能正常脫落,變成粉刺,當粉刺被氧化後變成黑頭,然後如果細菌存在,就會爆發成暗瘡!

皮膚科都認為,越來越人有成人暗瘡問題。原因可能係年紀增長,加上環境、壓力同荷爾蒙變化等影響。

英國醫學品牌 md:ceuticals 特別推出醫學美容加強版 瞬白嫩肌MD PEEL果酸療程 ,專治嚴重暗瘡、毛孔粗大、黑頭粉刺等問題。即時恢復皮脂分泌,溶解黑頭粉刺,改善粗糙膚質。

md:ceuticals 的酸鹼度(pH value)比市面上果酸更低,令果酸更滲入皮膚底層,更快見效。

SKIN 24客人*未做療程前,額頭特別多黑頭同暗瘡。進行了一半療程,就只留下暗瘡印。完成療程後,全面皮膚回復健康狀態,有光澤。 *療程效果及進度會因應個人之皮膚、身體狀況等因素而有所不同。 試做價$380(無附加費)

#黑頭 #暗瘡 #敏感性肌膚 #粉刺

0 views

 

尖沙咀加拿分道4-4A利嘉大廈1601室
 

 營業時間

星期一 至 星期五 : 12pm - 9pm  

​​星期六 : 11am - 8pm